Galleria > Erikoiset > Pienoismallit tuunatut

Katsotuimmat - Pienoismallit tuunatut
Toukokuussa_2006_018.jpg
scanioita13061 katseluasiiinä on meidän puukalustoa.. kunnon woimavehkeitä!
Volvon_pölliauto.jpg
Volvo pölliauto11175 katseluaTollasia on tullu värkkäiltyä toistakymmenta vuotta. Tämä auto oli alkujaan Emekin valmistama vanhan mallin FH Volvo, jonka muutin viirusilmäksi. Autolle ei ole olemassa oikeaa esikuvaa vaan se on mielikuvitukseni tuotetta. Malleja minulta löytyy toistakymmentä ja lisääkin voin kuvia laittaa jos porukkaa kiinnostaa.
Toukokuussa_2006s_029.jpg
scania10620 katseluasiinä tulossa lasti päällä.. Pienoismallit tehty ajankuluksi joten taso ei oo niin korkea.
Volvo_hake-auto.jpg
Volvo FH12 500 "Sunset Rider" hakerekka9539 katseluaSiinä ois toinen tekele. Tämä auto oli alkujaan Emekin vanhan mallin FH Volvo "pressurekka", joka oli ehtinyt jo hiekkalaatikko autoksi, mutta saikin käsieni kautta uuden elämän. Tämäkin Volvo on muutettu viirusilmäksi. Päällirakenteet ja perävaunu on kokonaan itseni tekemä. Koko yhdistelmässä on toimiva sivukaatokippi. Auton nimi tulee motiivimaalauksista joissa esiintyy hemaisevia motoristityttöjä. Kuvat olen itse piirtänyt. Tälläkään mallilla ei ole oikeaa esikuvaa.
Scania_R500_sorarekka.jpg
Scania R500 "Suomenneito"9323 katseluaSiiä ois taas yks malli. Tämä auto on rakennettu Emekin Sora-autosta. Auto oli alkujaan Volvo, mutta teimme kummipojan kanssa pienen "hytti kaupan" eli kummipoika sai Volvon puu auton Ja minä Scanian sora-auton. Tosin hytti oli vanhaa nelossarjaa, joten muutin sen "ärräläiseksi". Perävaunu on kokonaan itseni tekemä. Yhdistelmässä on toimiva kasettilava. Kärryn leveät renkaat on otettu erään leluvalmistajan amerikanrekasta. Samoja renkaita on käytetty tuohon hakekärryyn. Motiivimaalukset on scannattu Akseli Gallenkallelan maalauksista. Niistä auto on saanut nimensä. Tälläkään mallilla ei ole oikeaa esikuvaa.
auravarustus.JPG
Auravarustus9127 katseluaJoku kyseli parempaa kuvaa ton auton auravarustuksesta. Eli tossa näkyy toi aurapuskuri, tuulilasin alapuolella olevat aurausvalot sekä auton alta pilkistää alusterä.
Scania_143H.jpg
Scania 143H "Pritty Warrior"8668 katseluaTossa ois se Alähärmän voittoauto. Auto oli Alkujaan Emekin tekemä vanhemman mallin Scania puu-auto, josta muutin vuosimallin uudemmaksi. Päällirakenteet tein itse ja perävaunu on Emekiltä, tosin sitäkin on jatkettu. Motiivimaalaukset on scannattu valmiista kuvista. Tähän autoon on otettu hieman mallia eräästä ruotsalaisesta puu-autosta, mutta todellista esikuvaa ei tälläkään autolla ole.
synttäreitä_syksy06_103.jpg
Romu-Scania8632 katseluaite väsätty romulava. Kuvan laadun takaa canon ja hämärä huone.
Scania_sorarekka.jpg
Scania kasetoi8168 katseluaSiinä ois tuo "Suomenneito" Scania kasetoimassa. Autosta löytyy myös alusterä eli simmakki sekä auravarustus. Tosin auraa minulla ei ole sillä autossa on yleensä aina kärry perässä ja aura-autoillahan ei kärryä vedetä.
FH16_puuauto.jpg
FH16 520 puu-auto8108 katseluaTämä malli on tehty tilauksesta eräälle kuljetusliikkeelle, eli tällekin löytyy esikuva, tosin sekin auto on mennyt vaihtoon muutama vuosi sitten. Tuo metsän pohja on tehty samasta vihreästä kuramatosta kuin tuossa motosssakin. Tie on tehty eräänlaisesta vaahtomuovista johon hiekka on kiinnitetty siirapilla. Puut ovat oikeita puita. Autoa sailytetään puupohjalla olevassa pleksilaatikossa.
Volvo_sorarekka.JPG
Volvo FL10 "Horse Power"7929 katseluasiinä ois Emekin sora-auto. Perävaunun olen tehnyt itse. Autossa on toimiva kasettilava. Motiivimaalaukset olen itse piirtänyt. Mallilla ei ole varsinaista esikuvaa, mutta perävaunun malli ja motiivimaalaukset on otettu Vihtiläisen Mauri Vainion sora Mersusta.
Elovena.jpg
Volvo FH16 550 "Elovena" rehu-auto7781 katseluaSokerina pohjalla uusin mallini. Tämä on kolmas viirusilmäksi muuttamani Volvo. Auto oli alkujaan Emekin tekemä vanhan mallin FH Volvo "pressurekka". Päällirakenteet ja perävaunun olen itse tehnyt ja motiivimaalaukset itse piirtänyt, niissä esiintyy, kuten auton nimestä voi päätellä, Elovena aiheisia tyttöjä. Tällekään mallille ei kannata etsiä tien päältä oikeaa esikuvaa, sillä tämäkin on mielikuvitukseni tuotetta.
404 tiedostoa 34 sivulla 1